dissabte, 20 d’octubre del 2018

LA MALETA VIATGERA

Com els cursos passats, hem posat en marxa la maleta viatgera. Cada setmana una filleta o un fillet se l'enduen a casa per compartir els títols dels llibres amb la família.  Els continguts són variats; a veure quin llibre o conte em crida més l'atenció i per què?



N'Ismael ha estat el primer en endurse-la. 

          

A Ismael li va agradar molt un llibre que hi havia d'Àfrica perquè explicava la cultura i la història d'aquest país.

 


Ara li toca el torn a en Tau.


















En Tau s'ha decantat pel llibre "Busca els bombers" perquè li agraden molt els bombers i que el seu pare va xalar molt amb la història i els dibuixos del "Cyrano de Bergerac".



I ara a na Nicole.


 

















A na Nicole el que li ha agradat més també és "Cyrano de Bergerac".





En Sasha avui s'endu la maleta viatgera.
























En Sasha ens ha dit que els llibres que li han agradat més són "Busca els bombers" i "Cyrano de Bergerac". La seva mare troba que la maleta viatgera és una gran iniciativa i que el missatge del llibre de Cyrano dóna un missatge important per el nostres fills.

Ara toca en Sergi.


En Sergi diu que els llibres que li han agradat són "Busca els bombers". 























En Mihai s'endu la maleta viatgera.




En Mihai ha escollit "Amb el cor a la mà" perquè diu que no és important si algunes persones són negres o blanques o si són europeus , asiàtics o australians. Tots som iguals.

















Ara toca na Júlia Ramos.













Li ha agradat molt endur-se'n la maleta viatgera. Li han agradat "Cyrano de Bergerac" i "Cartró". 
A la mare també li ha agradat "Cyrano..."perquè és molt emotiu. També "Amb el cor a la "perquè reflexiona sobre la realitat i els valors.   


Ara toca Ibai.






Ibai ha dit que havia estat divertit endur-se'n la maleta viatgera. Li han agradat "Bombers" i "Cartró" i a la seva mare, "Amb el cor a la mà" i "Cyrano".


Luca, ara et toca a tu!






En Luca ens ha dit que també li ha agradat fer la maleta viatgera i que el llibre preferit ha estat "Cartró" perquè ensenya a fer manualitats.

Àlex, és el teu torn!



 



A n'Àlex li ha agradat molt la maleta viatgera i espera que es pugui repetir. El llibre que més li ha agradat és Cyrano per les il·lustracions.

A la seva mare li agrada molt la idea de la maleta viatgera i els llibres que més li han agradat han estat "Amb el cor a la mà" pels valors que transmeten les seves cançons.









L

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada